Du vil finne ditt lille paradis i Knysna!

homepage0 comments

b&b and self catering, knysnaKnysna Country House tilbyr en elegant og komfortabel 4-stjerners innkvartering i fredelige og landlige omgivelser.  Huset ligger i Hunters Home i den sjarmerende byen Knysna på den fantastiske Garden Route i Sør Afrika. Gjestehuset har mindre enn to minutter til Knysna golfbane og ikke mer enn 5 minutter avstand til Pezula golfbane.  Simola som har Jack Nicklaus signatur er bare 15 min. kjøretur unna.

Knysna Country House lounge

Gjestehuset har både rom inkludert frokost og en selvbetjent leilighet (selfcatering).  Våre gjester kan velge mellom alt fra billige standard rom til romslige og luksuriøse luksus rom.  I vår store hage har vi også en lukseriøs hytte med halmtak som er svært populær blant våre nygifte og gjester som er ute etter litt privatliv.  Huset tilbyr også en familieenhet som består av to soverom, liten stue og stort bad.  Den passer for familier eller venner som reiser sammen.

Vår frodige hage huser en rekke sjeldne fugler, inkludert den Afrikanske Hoopoe (hærfugl), den fargerike og lokale fuglen Knysna Loerie, den elegante Sunbird samt den hvit prikkete, Guinea Fowl (perlehøne), som ga oss inspirasjon til logoen vår.

Vårt store svømmebasseng, med bildet av Knysnas sjøhest på bunnen, det glitrende rene vannet, inviterer til en hver tid til en forfriskende dukkert.  Rundt bassenget er det komfortable solsenger, gratis badehåndklær og store paraplyer som gir en sårt tiltrengt skygge etter en lang dag i solen. Her kan en virkelig slappe av og nyte dagen.

De norske eierne Anita og Jarle Gjerde har åpnet sitt hjem for å ta i mot gjester fra hele verden og vertene, Ypie Kingma og Erik Ekkelkamp, opprinnelig fra Nederland vil til en hver tid stå til gjestenes disposisjon.  De gjorde Sør-Afrika sitt nye hjem i 1999 og har lang erfaring i turistnæringen i tillegg til at de driver et eksklusiv turselskap.  Ypie og Erik ser fram til å dele sine hemmeligheter om Knysna og omegn med deg!

Tenk å komme hjem etter en lang dag på golfbanen, eller en skogstur, eller etter en sightseeing for så å ta en dukkert i svømmebassenget.  Eller bare kose deg med et glass vin på balkongen med utsikt over Knysna og lagunen og bare nyte den afrikanske solnedgangen bak de majestetiske Outeniqua-fjellene, … da vil du innse at du har virkelig funnet ditt stykke paradis … 

Velkommen til Knysna Country House!

Leave a Reply