Paradijs in Knysna!

homepage0 comments

b&b and self catering, knysna

U heeft uw stukje paradijs in Knysna gevonden!

Het Knysna Country House biedt moderne en comfortable 4-sterren accommodatie in een rustige en bomenrijke omgeving in Hunters Home, een buitenwijk van Knysna, het centrum van de geweldig mooie en (daardoor?) zeer populaire Tuinroute.  Zowel de Pezula Golfbaan als de Knysna Golfbaan zijn nog geen 5 minuten bij ons vandaan, terwijl de Jack Nicklaus’ signature baan Simola op slechts 20 minuten afstand rijden van ons ligt.

Het gastenhuis biedt zowel ‘bed and breakfast’ als ook volledige zelfverzorging aan en er is een ruime verscheidenheid aan kamers.  Van Standaard kamers tot de ruime en luxueuze Luxe kamers, van onze op zichzelf staand ‘tuinhuisje’ met rieten dak tot de familie kamer voor families of vrienden die samen reizen.

Knysna Country House lounge

In de goed onderhouden tropische tuin kan men een verscheidenheid aan vogels zien, waaronder de funky African Hoepoe, de inheemse Knysna Loerie, de elegante Double Collared sunbird, alsook de zwart en wit gevlekte Helmeted Guinea Fowl (parelhoender), die ons de inspiratie gaf voor ons logo.

Het grote zwembad met het beeld van het Knysna zeepaardje op de bodem van het blauwe water nodigt uit om een duik te nemen.  Om het zwembad heen staan comfortable ligstoelen met parasols voor de soms broodnodige schaduw.  Al met al een een uitstekend idee om uw rustdag door te brengen of gewoon van de middagzon te genieten.

De Noorse eigenaren hebben hun huis geopend om het als guesthouse te laten managen door ons, Ypie Kingma en Erik Ekkelkamp.  Wij zijn allebei afkomstig uit Nederland en hebben in 1999 Zuid Afrika gekozen als ons nieuwe ‘thuis’.  Vanaf die tijd zijn we werkzaam in de toeristische sector.  We hebben ook een exclusief tourbedrijf, en zien er naar uit om onze ervaring en kennis met u te delen.

Stelt u zich voor om, na een dag van reizen, golfen of de omgeving verkennen, thuis te komen en bij het zwembad te kunnen genieten van een duik, een glas wijn en de zonsondergang met de Knysna Lagune and de Outeniqua Bergen op de achtergrond.  Dat geeft u het gevoel het paradijs in Knysna gevonden te hebben.

Welkom bij het Knysna Country House!

Leave a Reply